Mens-en milieuvriendelijke handel

Ozfair is een gezellige ruimte waarvan de originaliteit erin bestaat wat volgt in één en dezelfde plaats overeen te brengen:

  • Een verkooppunt voor een grote keuze aan milieuvriendelijke kwaliteitsproducten afkomstig van eerlijke handel, nabijheids- of solidariteitseconomie
  • Een proefruimte: dagschotel en ontbijten
  • Een bewustmaking van de consumenten over de producten en de thematieken in betrekking tot het milieu en de eerlijke handel

Nieuws

Augmentation prix de la table d’hôte OzFair

Chers visiteurs et luncheurs d’OzFair,
La nature même de notre projet axé sur la mise en avant des valeurs issues du Commerce équitable rend notre équilibre financier (...)

Lees meer
29Dec

Om te dekken

La tunique de l’automne 85 % coton bio et 15...

La tunique de l’automne 85 % coton bio et 15 % laine
Collection Braintree

Lees meer

Kies voor

Kies voor

Een geëngageerde mode om zich in overeenstemming met uw stijl en overtuigingen aan te kleden, op het geestelijk en lichamelijk welzijn gerichte cosmetica, originele en milieuvriendelijke versieringsvoorwerpen.

Proef en deel

Proef en deel

Een kookkunst die ook voedsel tot nadenken geeft. Of ze nu hiervandaan komen of elders vandaan, onze producten zijn lekker en goed! Simpelweg lekker voor ons en goed voor onze almaar meer uitgeputte aarde. Om af te halen of ter plekke te proeven.

Ontdek

Ontdek

De producenten, de ambachtslieden en hun geschiedenis, de distributiecircuits en de labels; kinderspeelgoed dat pret aan bewustmaking koppelt; ter plekke te raadplegen of af te halen boeken en tijdschriften.